+30 2310234109
Καλέστε μας για ραντεβού

Ιωάννης Πιτσιώρας

Ιωάννης Πιτσιώρας
Ιωάννης Πιτσιώρας
Δικηγόρος
info@ivylegal.gr
2310234109
Ειδίκευση: 
  • Διοικητικό Δίκαιο
  • Συνταγματικό Δίκαιο
  • Πολεοδομικό Δίκαιο 
  • Δημόσιες Συμβάσεις /Προμήθειες 
  • Υπαλληλικό Δίκαιο

Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο με ερευνητική και επιστημονική δραστηριότητα σε θέματα συνταγματικού και διοικητικού δικαίου, ευρωπαϊκής σύμβασης δικαιωμάτων του ανθρώπου, δημοσίων διαγωνισμών και συμβάσεων, περιβάλλοντος και πολεοδομικού δικαίου, αναγκαστικών απαλλοτριώσεων φορολογικού και ασφαλιστικού δικαίου, υπαλληλικού και πειθαρχικού δικαίου, δικαίου οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης.
Πρόεδρος της Εταιρίας Μελετών Δημοσίου Δικαίου.

Πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακή ειδίκευση στο δημόσιο δίκαιο και τις πολιτικές επιστήμες. Ως υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών απασχολήθηκe σε θέση Ειδικού Μεταπτυχιακού Υποτρόφου στον Τομέα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Α.Π.Θ.

Ιδρυτικό μέλος και μέλος του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων του Τμήματος Νομικής του Α.Π.

Οι ανθρωποί μας

Βιβή Κουρτίδου
Δικηγόρος
Γεωργίου Βενιζέλος - Αλέξανδρος
Δικηγόρος - Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής

Σχετικά με εμάς

Το δικηγορικό γραφείο «IVY LEGAL» στη Θεσσαλονίκη αποτελείται από άρτια καταρτισμένους έμπειρους δικηγόρους και νομικούς συμβούλους με υψηλή κατάρτιση.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες μας. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

Επικοινωνία

Δικηγορικό Γραφείο‎ Θεσσαλονίκη | Ivy legal

Κ. Ντηλ 19 & Τσιμισκή, Θεσσαλονίκη

+30 2310 234 109

info@ivylegal.gr

www.ivylegal.gr