+30 2310234109
Καλέστε μας για ραντεβού

Βιβή Κουρτίδου

Βιβή Κουρτίδου
Βιβή Κουρτίδου
Δικηγόρος
info@ivylegal.gr
2310234109
Ειδίκευση: 
  • Αστικό Δίκαιο
  • Εμπορικό Δίκαιο
  • Ποινικό Δίκαιο

Η Βιβή Κουρτίδου είναι, Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, μέλος του Δ.Σ.Θ. Γεννήθηκε την 1η Νοεμβρίου 1978 στη Θεσσαλονίκη.

Πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2000). Μιλάει Αγγλικά και Βουλγάρικα. Έκανε άσκηση στη Δικηγορική Εταιρία «ΝΟΜΟΣ» και συγκεκριμένα στον Νικόλαο Τσώτσο. Διορίστηκε στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης 2003. Υπήρξε συνεργάτης στο γραφείο του Χαράλαμπου Αποστολίδη από το 2003 έως και το 2008. Διατηρεί δικό της γραφείο από το 2008 μέχρι και σήμερα.

Ήταν υποψήφια Βουλευτής στην Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 με τη Νέα Δημοκρατία. Είναι Ιδρυτικό μέλος το συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ», Ιδρυτικό μέλος του της «ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕΛΕΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ» , Ιδρυτικό μέλος του «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ», Ιδρυτικό μέλος του «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΦΙΛΩΝ ΜΟΝΗΣ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΑΗΔΟΝΟΧΩΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ- ΜΝΗΜΗ ΔΙΚΑΙΟΥ» της Ι.Μ. Κουτλουμοσίου του Αγίου Όρους και Μέλος του «ΕΛΛΗΝΟΙΣΠΑΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ F.G. LORCA».

Οι ανθρωποί μας

Γεωργίου Βενιζέλος - Αλέξανδρος
Δικηγόρος - Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής

Σχετικά με εμάς

Το δικηγορικό γραφείο «IVY LEGAL» στη Θεσσαλονίκη αποτελείται από άρτια καταρτισμένους έμπειρους δικηγόρους και νομικούς συμβούλους με υψηλή κατάρτιση.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες μας. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

Επικοινωνία

Δικηγορικό Γραφείο‎ Θεσσαλονίκη | Ivy legal

Κ. Ντηλ 19 & Τσιμισκή, Θεσσαλονίκη

+30 2310 234 109

info@ivylegal.gr

www.ivylegal.gr