+30 2310234109
Καλέστε μας για ραντεβού

Απόστολος Αποστόλου

Απόστολος Αποστόλου
Απόστολος Αποστόλου
Δικηγόρος
info@ivylegal.gr
2310234109
Ειδίκευση: 
  • Ποινικό Δίκαιο
  • Αστικό Δίκαιο
  • Διοικητικό Δίκαιο

Γεννήθηκε στη Νάουσα. Αποφοίτησε από το τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης της Ιστορίας και Φιλοσοφίας του Δικαίου, στον κλάδο του Εκκλησιαστικού Δικαίου του ιδίου πανεπιστημίου με βαθμό άριστα.

Από το 2006 που ασκεί μάχιμη δικηγορία διετέλεσε συνεργάτης μεγάλων δικηγορικών γραφείων της Θεσσαλονίκης και ασχολείται με θέματα Ποινικού, Αστικού και Διοικητικού Δικαίου. Παράλληλα, είναι νομικός σύμβουλος επιχειρήσεων και εταιρειών. Πέρα από τη δικηγορία συμμετείχε ενεργά στα κοινά της γενέτειράς του καθώς διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου της Ηρωικής Πόλεως της Νάουσας (2014-2017). Ακόμη, είναι ταμίας της Εταιρίας Μελετών Δημοσίου Δικαίου.

Ως δικηγόρος συμμετέχει ενεργά σε επιμορφωτικά σεμινάρια και συνέδρια εμπλουτίζοντας τους τομείς δικαίου που εξειδικεύεται. Μιλά άπταιστα την ελληνική και την αγγλική γλώσσα.

Οι ανθρωποί μας

Βιβή Κουρτίδου
Δικηγόρος
Γεωργίου Βενιζέλος - Αλέξανδρος
Δικηγόρος - Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής

Σχετικά με εμάς

Το δικηγορικό γραφείο «IVY LEGAL» στη Θεσσαλονίκη αποτελείται από άρτια καταρτισμένους έμπειρους δικηγόρους και νομικούς συμβούλους με υψηλή κατάρτιση.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες μας. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

Επικοινωνία

Δικηγορικό Γραφείο‎ Θεσσαλονίκη | Ivy legal

Κ. Ντηλ 19 & Τσιμισκή, Θεσσαλονίκη

+30 2310 234 109

info@ivylegal.gr

www.ivylegal.gr